Klick!

Klickade hem denna klänning från nelly för ett par dagar sedan och nu har den kommit. Färgen är mycket finare i verkligheten och den satt perfekt. Riktig party klänning och den var på rea och kostade 199 kr!! Bättre än så blir det inte :D
 
Ska strax också klicka hem dessa godingar som jag hittade på deras sida idag. Tyckte de var jättefina och hoppas verkligen på att de är lika fina om inte finare i verkligheten. Hoppas de är bekväma också!


Kommentarer
Noor

Hej, jag har läst att du även beställt kjolar från Newlook och jag hade tänk köpa därifrån men ville bara först höra från någon som redan upplevt deras servic hur det är att beställa därifrån? Har man öppetköp och ångerrätt?

Svar: Jag har faktiskt bara köpt från butiken i london och där är de jätte trevliga. Men har kollat lite på deras sida och där står det att man har 28 dagar öppetköp om man köpt varorna till ordinarie pris. Är det rea varor så har man endast 14 dagars öppetköp. Tänk på att man får betala frakten för att skicka tillbaka de också. Man behöver inte betala någon tullavgift när man beställer från de för att varorna skickas från storbrittanien vilket är innanför europa. Men man får betala en fraktavgift som går på 5£ eller gratis om man beställer för 55£. Newlook är en ganska stor kedjebutik i england och så vitt jag vet har de bra service men som sagt jag har aldrig beställt från deras hemsida :) lycka till!
Sara

2013-03-02 @ 21:33:02
Noor

Och en till fråga, tillkommer tullavgifter?

2013-03-02 @ 21:46:53
Noor

Tack så mycket för ditt svar :)

2013-03-03 @ 20:17:33


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Exquisite

Definition: Of special beauty or rare excellence.

RSS 2.0