Wedding invitations


Nu är de äntligen här! Inbjudningskortet till vårt bröllop i augusti inshallah! 
Plötsligt känns allt mer verkligt haha det står på papper nu med tid och plats och alltihop. Våra namn står överst på svenska men resten av texten är på arabiska för att större del av våra gäster är arabisktalande 😊 Gillar inbjudningskort som är vita och bröllopsaktiga haha. Dem är så himla fina!

Sunshine is back!

Heeeej! 
Jag tror att jag bara bloggar när det är fint väder hahah blir på bra energi av vädret så känner att jag vill blogga. Så ni får hoppas att solen är här för att stanna. Idag var vi bjudna på middagstid svärfamiljen. Massa god mat och trevligt umgänge. 
Igår var en Busy day, vi hade möte med en bröllopsfotograf sen var det möte med Husseins handledare och sen åt vi middag och efteråt gick vi på bio och såg the other women. Så rolig film rekommenderar den ;-)
Imorgon blir det henna fest hos en utav mina nära vänner som ska gifta sig i juni! 
Gillar helger där man har fullt upp och en massa planerat haha jag gillar inte att sitta hemma även om det kan vara skönt ibland. Men men nu ska jag gå och hjälpa mamma lite :)



Yesterday 💕



The husband to be överraskade mig med en present som jag gått och drömt om i ett par dagar nu! Jag har en väska som jag köpte i somras och nu fick jag matchande skor till :) 
Nu ska jag iväg och kolla klänningar till henne festen. Försöker skriva senare inshallah :-)

Exquisite

Definition: Of special beauty or rare excellence.

RSS 2.0