Time is like a sword, If you don't cut it, It will cut you...

Hejjj!
Idag är jag lite snurrig i huvvet efter att ha sprungit runt så mycket. Hade reserverat biljetter för att titta på The hunger games. Biljetterna skulle hämtas ut 14:30 och filmen gick 15:30. Varken jag eller haneen kunde hämta ut biljetterna och när jag väl var på väg till stan såg jag att det bara var 5 av 512 biljetter kvar. FEM!!. När vi väl var där så fanns det 3 platser kvar som dessutom var splittrade. FAIL, Big time..
Haha satt i en halvtimme och tittade på trailers o hittade inget intressant så vi började röra oss mot gallerian istället och till slut hamnade vi inne på Espresso House. Det blev fika, skratt och en massa praaaaat! Kan säga att dagen blev lyckad i alla fall :D
Men nästa gång ska jag alltid hämta ut biljetterna i tid -.-

Varför?????

Vilket äckel väder!!! Jag trodde att vi hade sett slutet på snön för i år men neee tydligen inte. Ajaa man får väl göra det bästa av det...BIO! Ska dra iväg och se The hunger games med ett par kompisar. Jag har hört mycket om den filmen så vi får hoppas på att den är bra :)
Ha en bra dag!

Perfection.

I've got high heel stilettos
And I'm kicking in doors
And kissing your ass ain't what my lipstick's for
I've got rings on my fingers
And glitter in my hair
I bought a one-way ticket
And I just got here
I'm gonna run this town
Run this town
I'm gonna run this town

Quote

.

Street Fashion 2012

Här kommer lite bilder från gatorna då det var fashion veckor i Paris och New York. Jag älskar att titta på vad folk har på sig :)

Prom

Hittade söta Prom klänningar hon New Look.

Today's quote

"A lie can travel half way around the world while the truth is putting on its shoes."
~ Charles Spurgeon

London!

Hej hej och HEJ! Idag är jag lite extra glad för jag fick besked om att jag kommit in på en kurs som jag sökt till ! Ska läsa den under sommaren...buuh ska hon plugga i sommar kanske man tänker? Men men men kursen ska jag läsa i LONDON!! Ska bli jättekul att vara i London i en månad och en halv o bra njuta av livet, plugga engelska, ta en Cambridge examen och shoppa som bara den! Ser fram emot sommaren lite extra nu! Bara 3 månader kvar. Exakt tre månader faktiskt ;D
Min kusin sover hos mig så nu ska vi titta på A walk to remember! Bästa att förberedda näsdukar. Eller ska jag säga tårdukar kanske?

Ysl-ring

Hejsvejj!! Allt bra? Bra jag ville verkligen veta. Hehe
Idag invigde jag min nya Ysl-ring look-alike.Visst är den härligt fin? Och Gud vilket vackert väder vi hade i Stockholm här idag. Helt underbar klar skinande sol högt på himlen så man blir helt varm inuti!
Efter tentan (som för övrigt var jätte svår!) träffade jag mamma och morbrors fru i Stinsen Köpcentrum. Gick lite runt och provade en massa saker. Jag gjorde ett riktigt KÖP! Köpte en diamant ring från Guldfynd som jag blev helt förälskad i!! Köpte även namnhalsband till mina tvillingsystrar. Men efter detta är jag FATTIG hahahaha
Men nu är jag riktigt trött och kroppen bara skriver efter sömn med tanke på de stunder jag pluggat halva natten.
Godnatt alla söta!

Just Human

I trip and fall on my butt, I say the wrong things, I laugh when I'm not supposed to, I scream when I'm scared, I smile when I'm happy and I cry when I'm hurt. So what? I'm just human.

I would've kept my heart. But I gave it up. Baby I fell in love...

Så fin klänning! Snubblade lver bilden på instagram men vet inte bart man skulle kunna hitta den! Jag vill ha den nuu!

New nails :)

Hej alla söta! Allt bra? Personligen känns det hur det vrider och vänder i magen när jag tänker på att jag har tenta imorgon. Fixade mina naglar för att tänka på annat för en stund :) blev lite mer somriga färger mu när vädret är så härligt!
Vad tycks?

Audrey Hepburn.

I believe in manicures. I believe in overdressing. I believe in primping at leisure and wearing lipstick. I believe in pink. I believe that laughing is the best calorie burner. I believe in kissing, kissing a lot. I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.
~ Audrey Hepburn

Oh well.

I love this outfit. Jag älskar när man bär paljetter till en mer casual look. Det som är så bra med paljetter är att man lätt kan klä ner (säger man så?) eller klä upp sig med dem! Vit kavaj, jeansshorta, paljettshorts och guldsmycken är ju bara en himmelsk kombination.
Skulle inte tacka nej till denna outfit!!

Nails.

I fredags fixade jag mina naglar men glömde lägga upp inlägget!
Det började med att jag målade blått nagellack över hela naglarna och så plötsligt började jag göra lite mönster och Voilá!! Snyggt :)

Energi.

Tjeeenaaa Lenaaa! Allt bra idag?
Efter en stor frukost, lite vila och massage känner jag mig riktigt pigg och produktiv idag! Mkt ska göras färdigt fram till tentan på fredag. Massor, massor!
Igår kom ett paket från Yvés Rocher till mig. På internationella kvinnodagen så fick man en parfym när man beställde hos de och därför passade jag på att beställa lite hudkrämer och Body Scrub i olika söta dofter :)
Men nu måste jag kila iväg. Det pirrar i fingrarna (not)
Hoppas att den här känslan inte går över så att jag faktiskt får något gjort hehe.
Kram!

Dagens Quote

"there are three sides to a story. Mine, your and the truth."

Sockersött

Åhhh jag bara älskar den här klänningen! Den är sööt stt deg knappt är sant. Jag älskar säna hät balletina klänningar och pastellerna hör ju det hela extra snyggt. Vet tyvärrrrr inte varifrån den kommer, hittade nämligen bilden på Instagram :(
Ska i alla fall hålla utkik efter något liknanade.

...and the lion fell in love with the lamb

...

Style.

Hejsvej bloggen! Long time no seen, dontcha think?
Fullt upp här hemma och med plugget. Hinner dock alltid tänka på liteee mode:). Är lite smått förälskad i kjolar lite sådär ni vet. Särskild de som matchas med en stickad tröja en clutch och smycken!! Ge mig nu.
Här är lite bilder. Och ett par JC Lita är aldrig fel!

New in.

Kom hem med lite nyheter idag som lyser upp garderoben. Slutade vis tolv idag åt lunch o fick ett samtal av haneen om att hon behövde prata. Vi möttes i Tc och gick runt på drottninggatan en stund. Ja självklart passade jag på att shoppa lite med tanke på shoppaholic cellerna som vred och vände på sig inuti mig.
Det blev: en blå kavaj från H&M, guld metallic tröja från H&M, beige glittrig scarf från H&M, guld charmarmband från H&M och ett knallrött läppstift från MAC på Åhléns.
Är helt förälskad i blazern och älskar verkligen färgen!

 

 

 

Dagens Quote

Trust takes years to build, seconds to break and forever to repair.

Nytt!

Titta vad som kom med dagens post! Mina ankelboots från nelly!
De heter Nelly Shoes Low Clara och kostar 399 kr. Classical black leather, så himla fina för Vardagligt bruk.
Kommer använda dessa flitigt i vår.

Todays Quote

"There are three sides to a story. Mine, yours and the truth."

Gårdagen.

Tjatja! Igår träffade jag mina vänner Dunia och Haneen. Vi spenderade hela dagen tillsammans och det var väl behövt. Det blev en hel del mat, skratt, mat, film och mat! Vi satt och åt i en timma o en halv! Bara åt och åt hahah
Vi lagade fisk och potatis och friterade räkor. Dunia gjorde guacamale och Haneen gjorde pizza med tonfisk. Mumsmums! Justja! Dunia hade bakat en chokladkaka efter eget recept, den var god, lite konstig konsistens men den smakade jätte gott.
Vi tog en snabb promenad till videobutiken i Spånga torg o hyrde Bridesmaides, en skojig film tycker ja ;)
Det är såna dagar som gör att man älskar sitt liv och folk omkring en!

Real friends are the siblings God forgot to give you.

Hej igen!
Känns som en riktigt härlig dag trots det gråa vädret och så kan det vara när man har vänner som lyser upp ens liv.
Idag ska mina två närmaste vänner komma hem till mig. Vi tänkte laga mat, se på film och typ umgås helt enkelt. Det blir en sån där "Girls Day"
Måste bara städa mitt rum lite nu när jag är klar med tentan och ta en snabb dusch.
Ska bli en trevlig da'

Dreams do come true...

SÅ SNYGGA. Sitter här o halvt dreglar över den här bilden som min kusin precis skickade till mig.
Hon hade köpt de här skorna igår och var så stolt över de and who can blame her! Måste dock vara svåra att gå i, men vill man va fin får man lida. En annan sak som svider är plånboken....

New in!

Klickade precis hem den här väskan i skin och spets. Väldigt snygg och unik tyckte jag. Har länge letat efter en fin handväska men har inte hittat "den rätta" och nu är denna skönhet på väg till mig!
Köptes på Ebay för 225 kr!

Quote

"Forgiving someone is easy, but being able to trust them again is a totally different story"

U complete me.

Åhhh!! Jag bara älskar dessa klänniningar från nelly! De är så snygga att jag smälter. Vill nästan klicka hem alla tre men det går inte :(
De är all fina men om jag är tvungen att välja en så skulle jag säga nr 2.
De kostar 499 kr var och är som sagt från www.nelly.com

Details

Details can change a whole outfit...and the world.

Besök på Lidl

Hellöö!
Kom precis hem från Lidl med mamma. Nu blire massa gott till allt pluggande!
Jag var så sugen på Oreos men de hade inga, så det fick bli en annan sort ;) hoppas de är lika goa.
Aja men nu måste ja dra. Namnamnamnamnam

Go'morgon?

Go'morgon? Not so much...
Jag hatar när man ibland är sen till föreläsning eller liknande för att man inte kunde hitta en tröja eller något annat. Idag var precis en sån dag.
Först så vaknade jag utav att min syster gick in i mitt rum 10 min innan min klocka skulle ringa och guuud vad jag ääälskar just de där 10 minuterna. Dessutom blev jag sen för att jag satt och letade som en galning efter en tröja. Jag brukar vanligtvis förbereda mina kläder dagen innan men självklart skulle jag inte göra det inför idag! Suck!
Anyways...har en lång dag idag så nu ska jag sluta sura annars klarar man ju inte dan liksom!
No Negativity!

Dior 2012

Jag älskar verkligen att titta på när olika märken presenterar sina kollektioner! För ett tag sen vare "New York Fashion Week" och denna vecka var det "Paris Fashion Week". Tänk att åka till Paris i en vecka, åka upp i Eiffeltornet och gå på olika turist attraktioner samtidigt som man går på olika fashion shows...I PARIS! Drömmarnas land!
Ah man får ju alltid drömma...

The help

Glömde bifoga bilden till förra inlägget. But here you go :)

 

You is kind, You is smart, You is important

Hellöö!
Jag har sån jävla huvudvärk idag och jag vet inte varför. Kanske för att jag inte har sovit ordentligt. Ska köra lite "sunday brunch" o se om det hjälper ;)

Igår natt tittade jag på "The Help", en film om svarta som arbetade som hembiträden hos vita människor och deras historier. Filmen var jätte bra, inspirerande och hade ett fint budskap. Jag vet att dessa skillnader mellan svarta och vita inte finns idag, men man blir påmind om hur man ska behandla sina medmänniskor oavsett kön, etnicitet eller nationalitet. Varje människa har sin historia som kanske förklarar personens agerande. Kanske är denna historia öppen för alla som vill höra eller så kanske den ligger gömd för alla andra. Det jag menar e don't judge the book by it's cover, there's propably a lot more to the story inside...

Ps. Why does everything sound better in english?

Forever by Mariah Carey

När jag var i London förra året delade de ut parfym testers. Jag fick prova Mariah Careys parfym "Forever" och jag älskaaaaade den! Men visserligen så finns inte den i Sverige..bummer!...har letat ÖV-ER-ALLT men den finns helt enkelt inte. Får nog vänta tills jag åker till London igen för att köpa den. Annars är det "Viva La Juicy" by Juicy Couture som står högst på inköpslistan. Om den bara inte va så jäkla dyr. Men men man får väl spoila sig själv lite då o då :)

Dagens Quote

“…Don’t ever look at the end before appreciating the beginning. Don’t ever forget why you started. Don’t ever stay down when you fall. Don’t ever forget your inner voice. Don’t ever stop being you…”

Here we go again...

Here we go again. Jag hade en blogg tidigare men var ingen höjdare på det direkt men men people change! Jag heter Sara, är 19 år gammal, älskar mode och shopping. Jag läser till (första året) på Karolinska Institutetet och det här är bloggen om mitt liv. Får se hur detta går nu.

Välkommen till min nya blogg!

Exquisite

Definition: Of special beauty or rare excellence.

RSS 2.0