Thanks God It's Friday!

Kom hem för ungefär en timme sen och om ni bara visste hur trött jag är! SACO mässan var riktigt högljud och folk hade så mycket frågor och jag sprang runt från plats till plats och letade papper och en massa annat! Jag hoppas att jag hjälpte någon med sitt val av utbildning i alla fall haha!

Ps. Angående smink inlägget, jag fick en fråga från en läsare om vad JAG tycker om smink. Jag sa bara mina egna åsikter och jag förstår självklart om ni finisar inte delar samma åsikt som mig. Jag tycker att det är viktigt att man är ärlig i sin blogg för att det inte ska kännas som att ni läser en massa lögner. Bara för att man använder smink betyder det inte att man är en dålig muslim. Verkligen inte! Jag menade absolut inte att döma någon heller. Jag förstår att man ser så mycket fräschare ut med smink och jag vet att många använder ganska lite smink så att det ser neutralt ut.
Jag ville bara passa på att påminna alla om att jag bara är en människa som er och jag kan inte döma någon. Jag gör minst lika mycket fel som alla gör och ingen utav oss är perfekt. Men det är vår plikt att påminna varandra systrar utan att peka ut eller såra.
Nu ska jag ta en alvedon och sova!

SACO Mässan

God morgon!
Idag ska jag till SACO mässan i Älvsjö för att stå där och representera Karolinska Institutet för alla nyfikna gymnasieelever. Alla som ska dit idag kom och säg HEJ! :D
Jag ska vara där fram till tolv ungefär och sen ska jag ta en snabb sväng på stan och så hem för att plugga plugga plugga!
Jag pluggade inte så mycket under veckan som gått så jag måste verkligen ta igen det under helgen och kommande vecka.
Tjohop!

Hijab and makeup

Jag har fått frågan om vad jag använder för smink, hur jag gör och vad jag tycker om smink med hijab.
Jag kan börja med att svara på den sista frågan.
Personligen tycker jag att man inte bör sminka sig när man bär slöja. För att smink inte är tillåtet enligt de regler jag följer, förutom kajal inne i ögat (kohl). Det jag menar med smink är alltså mascara, eyeliner, eyeshadow, blush och liknande. Det känns opassande för en kvinna med slöja att sminka sig. Jag känner endast två tre stycken som INTE använder smink så det är bara ett fåtal som följer dessa regler.
Jag har på senaste tiden inte gått hemifrån utan foundation. Anledningen till att jag använder foundation är att jag har finnar på kinderna som jag försöker dölja. Dessutom är foundation något som oftast inte märks tycker jag, jag  brukar nästan aldrig märka om någon är med eller utan foundation. Men jag har inte frågat direkt om det är halal/haram.
När jag gick i gymnasiet brukade jag inte orka hålla på med det på morgonen, men nu gör jag det. Foundation är alltså det enda jag använder en helt vanlig dag (alltså när jag stressar till skolan utan att äta frukost för att hinna i tid). En ovanlig dag (när jag har lång tid på mig) och om jag känner att jag vill "fixa mig" lite, så använder jag även kajal (kohl) inne i ögonen.

Om man har en fin hy utan orenheter tycker jag att man inte bör använda smink för att man inte behöver det.  Jag avråder er verkligen från att använda smink. Man kanske ser sig själv som ful utan smink men det är bara vad man själv tycker. Jag känner så många tjejer som är så otroligt snygga helt naturligt och ändå känner de att de måste sminka. Jag förstår att det kan vara svårt att sluta bara sådär men man kan om man vill gradvis sluta.
 Ni vet när man var i den åldern då alla runt om en sakta började experimentera med mascara och liknande och alla började gradvis att anväda smink och man längtade tills man själv började. Jag kände aldrig så när jag var yngre. Jag tänkte aldrig "när jag börjar på gymnasiet kan jag börja ha mascara så som alla andra kompisar" utan jag tänkte alltid att det är inget en tjej med slöja bör ha. Det är nog därför jag aldrig började använda smink vilket gör det mycket lättare idag. Trots att ALLA jag känner använder smink dagligen känner inte jag att jag också vill göra det. Jag tycker självklart att jag ser mycket bättre ut när jag har smink men jag tänker alltid att nej jag gör hellre allah nöjd än att vara fin. haha Men jag tror att om jag hade börjat sminka mig så hade det nog varit svårt att sluta.

Och nu till vad jag exakt använder och hur jag gör. observera att det här är då jag har lång tid på mig och alltså inte när jag ska till plugget, vanligtvis kastar jag bara på lite foundation bara så att finnarna döljs och så springer jag till bussen som en galning. (Ibland halkar jag också på vägen som te.x idag)
Jag använder först en primer från too faced (med fingrarna)
Jag använder brush-on illuminator (concealer) från Estee Lauder bara på finnarna
Sedan använder jag  MAC Studio Fix Fluid Foundation med SPF 15 med en "Minaeral brush" från Beauty needs. Jag vet att det inte är en sminkborste för vätskor utan puder, men jag tycker att den funkar bättre än en flat foundation brush.
Till sist så har jag bara lite kohl i ögonen (vilket är tillåtet enligt de regler jag följer)
So that's as simple as it is!
Jag planerar att sluta med foundation i vardagen (hoppas jag) så fort jag får bättre hy inshallah.
 

Godmorgon!

Idag har jag en muntlig examination i form av redovisning och jag hoppas att den går bra inshallah!
Dagen smaskiga halal frukost ;)

New at Vila!

Dessa två plisserade maxi kjolar har nyligen kommit in till Vilas webbshopp. Så de finns förhoppningsvis i butiken också. Priset är 600 kr för respektive kjol.
Tycker att båda är fina och den svarta är ju jätte praktisk. Jag har redan en svart plisserad kjol och jag var inne på Bonprix.se igår och såg att de också hade en grå plisserad maxikjol för 280 kr. Så jag tänker beställa den hos de.
Skillnaden är att kjolen från vila är längre och bättre på det sättet :)

Inspiration för blogginlägg

Det är så mycket kul man kan göra med en blogg, men jag känner alltid att jag inte kommer få någon respons typ. Har länge funderat på att ha en tävling, men är rädd att ingen deltar. Vill ha frågestund men tänk om ingen ställer frågor. Det enda jag vet att jag kan blogga om är outfit-bilder och tips på vart man kan köpa vad... Och det är inte varje dag jag har en outfit-bild eller kan leta upp kjolar eller annat likanande som jag kan tipsa om. Därför blir det dåligt med uppdateringar. Men om jag vet att jag får respons så kanske jag skriver mer eller gör lite roliga aktiviteter på bloggen.
Om ni har tips på något ni vill att jag ska ta upp/göra på bloggen så tar jag jätte gärna emot alla förslag!

Min studentdag och Outfit

HAllooj! Hoppas alla har en bra tisdag. Själv har det gått super hittils om man bortser från det usla vädret. Alltså, regn är okej, vind är okej.. MEN regn OCH vind?! Nej.
 
Sitter och samlar lite tips för alla er hijabisar som tar studenten i år (Kililililili) . Leter klänningar och kjolar som bara den! påminner mycket om när jag planerade inför studenten. Guuuud vad mycket jag köpte och returnerade, både på nätet och i butiker, från sverige och utanför sverige. Tills en vacker dag då jag hittade en perfekt studentklänning på h&m... H&M !!!. Hahah men det var en utav deras conscious Kollektioner som släpptes typ någon månad innan studenten (och jag började leta efter en klänning redan andra dagen på terminen typ haha)
Jag gick förbi h&m en dag och såg att dockan i skyltfönstret hade en enkel och fin puderbeige maxiklänning. Sprang direkt in i butiken och frågade om den och de sa att den hade kommit in dagen innan och var tyvärr slut. Jag åkte till en annan h&m och den var slut där också.
Några dagar senare var jag med min mamma i kista och så frågade hon om de hade klänningen som fanns i skyltfönstret och de sa ja! Jag hittade min storlek och provade den när jag väl hade kommit hem. Självklart måste den vara för stor för mig. Jag åkte till vällingby dagen efter för att leta efter en mindre storlek där och den var helt slutsåld. Men jag hittade en kavaj i exakt samma färg som jag köpte till.
När jag kom hem ringde jag till alla H&M butiker i stockholm och ALLA sa att den var helt slut! Det slutade med att jag fick sy in den och ha ett tunnt bälte i midjan för att den skulle sitta på plats. Jag hittade en sjal i exakt samma färg så jag kände att min outfit blev perfekt till slut trots att jag fick leta i flera månader. Klänningen och kavajen är alltså från h&m, sjalen från tensta, skorna från nelly.se (syns inte på bild), bälte och ring från h&m. Hela min outfit gick på ca 1800 kr TROTS att den var från h&m/nelly.se. Sen ska man köpa en studentmössa, ha en studentfest, studentplakat och massa annat. Så studenten är inte billig direkt men det är ju baar en gång i livet :) 
Min studentdag (Läs: vecka) är en utav de bästa dagarna i mitt liv och jag ler stort så fort jag tänker på allt kul eller tittar på bilderna. Studenten hade inte ens varit ett dugg så underbar som den var om inte jag hade mina nära och kära runt om mig alhamdulillah!
 

Chocolate fudge with vanilla ice-cream

Igår bakade min syster en kladdkaka som var helt underbaaaar! Serverades med gammaldags vaniljglass och pecannötter. Plus att mamma gjorde banan/nutella milkshake som smakade supergott. Måste dra till gymmet idag haha!

Spread the message

Igår var jag på manifestation i stan till minnet/sörjandet av Hussain, profetens dotterson frid vare över de. Under manifestationen delades blommor ut till folk på gatorna för att uppmärksamam de om varför vi hade samlats! Tänkte dela med mig av lite bilder som jag har tagit under manifestationen. Min kamera var lite knasig så en del bilder är inte helt perfekta. Men man tager vad man haver som man brukar säga. 
"Jag lärde mig av Hussain att vara förorättad men ändå segra" -Mahatma Ghandi
 

All black and some racoon Love!

Hej finisar! Har inte blivit några uppdateringar på ett tag så jag bjuder på en dagens: All black everything in honour of our beloved Hussain (AS) ....förutom min nya pälskrage som jag invigde idag. Är helt förälskaad i den!! Vad tycks?

Önskeinlägg: hijab med byxor

Jag lovade bilder på hur man kan matcha tunikor/klänningar med byxor och hijab. Detta Bara om man då använder byxor (vilket jag själv gör) och gör du inte det kan du bara bortse från detta inlägg :)
Okej, jag måste säga att det var otroooligt svårt att hitta passande bilder. Jag märkte att folk på bilderna antingen har kjolar/abaya på sig eller byxor med korta tröjor. Finns inget mellanläge liksom. Men jag lyckades ändå samla ett par bilder trots att jag inte är helt nöjd med en del.
När jag köper tunikor/klänningar brukar jag försöka att inte köpa kortare än 90cm långa (man kan se längden online oftast).
På sista bilden är det jag i den vinröda spetsklänningen.

Readers Request: Klänningar och tunikor för hijabisar

Jag brukar köpa klänningar/tunikor att ha tillsammans med byxor  i lite olika affärer. Egentligen kan man hitta de i nästan alla affärer. I butiker som H&M, ellos.se, laredoute.se, halens.se kan man typ alltid hitta ett par budjet varianter. Vill man ha något lite lyxigare kan man kika in på Zara eller Mango.  Sen finns det andra butiker där man då och då kan hitta ett par fina klänningar som går att ha med byxor som t.ex. Salt, Bikbok, Lindex, Kappahl, vero moda, nelly.se, gina tricot.
Jag brukar shoppa mycket när jag är i london och då blir det mycket från Newlook.com, Riverisland.com, Forever21.com/eu och missselfridge.com.  Eftersom att det är inom europa så kan man beställa från deras webbsidor till sverige utan att behöav betala tull bara frakten betalar man för. Det jobbiga är att om det inte passar eller om man inte tycker om det man har köpt måste man posta tillbaka men det är ju risken man får ta när man handlar på nätet.

På senaste tiden har jag försökt bara köpa långarmade tunikor/klänningar för det ser mycket finare ut för då behöver man tänka på tröjan som man har under eller en kofta över eller sånt.  Det finn ju självklart vissa klänningar/tunikor som ser jättefina ut även om de inte är långarmade!
Jag gillar  A-linjeformade klänningar för att de är ganska pösiga och sitter fint även om man inte visar kroppsformer.
Jag har jag lagt upp tips på klänningar/tunikor på bloggen förut så man kan skrolla ner och titta.
En favorit i min garderob för närvarande är en tunika som jag köpte från Cubus som jag också la upp bild på för ett tag sen. Jag är däremot inte säker på om den finns kvar i nutik men man kan ju alltid prova.
Jag ska leta upp lite inspirations outfitbilder på instagram/pinterest som jag kan lägga upp på bloggen :)
 
 

Chocolate Cupcake With Nutella Frosting

Choklad cupcakes med nutella frosting som jag bakade igår kväll. Om man inte vill ha choklad cupcakes behöver man inte ha i kakao. Men då kan man byta ut yoghurten mot mjölk.
Det blir ca 24 mini cupcakes eller ca 12 vanliga.

Cupcake:
125 g smör
1 ägg
2 dl yoghurt
1 dl socker
4 1/2 dl mjöl
1 msk vaniljsocker
3 tsk bakpulver
3 msk kakao

Smält smöret och vispa tillsammans med yoghurt och ägg. Blanda alla torra ingredienser separat och blanda med resten av smeten tills det blir jämnt.
Grädda i 180 grader i 15 min för mini cupcakes och 20 min om det är vanliga.

Frosting
115 g smör
3 dl florsocker
1 msk hett vatten
2 msk kakao
2 msk Nutella

Blanda rumstemp. smör med florsocker. Tillsätt vattnet och all kakao och blanda ordentligt. Och sen the big finale...tillsätt nutella och blanda!
Låt stå i kylen en stund och börja spritsa :)

Burgundy...again!

Idag träffade jag ett par väldigt saknade vänner som jag inte hade sett på länge. Vi fikade på espresso house i östermalm. Väldigt mysigt men det var två stölder som ägde rum på mindre än en timme, två tjejer som blev av med sina väskor. Så det var lite läskigt också haha.
På kvällen åkte jag till moskén och när jag kom hem bakade jag cupcakes (bilder och recept kmr imorn). Så det har varit en lång lördag!

Här kommer dagens också! Okej så denna vinröda burgundy färg är en klar höstfavorit!
Stickad tröja: h&m
Skjorta: Primark
Kjol: Warehouse
Slöja: h&m

Blääh

Huvudvärk, ont i halsen och ständigt trött! Trevlig torsdag allihopa och jag hoppas att ni mår bättre än mig i alla fall. Jag ska vila med en kopp varmchoklad och hoppas på att jag blir bättre snart!

Wednesday!

Idag kände jag för att klä mig i lite färger! Det blir så dystert annars så här dags på året när man vaknar och det fortfarande är mörkt. Det enda positiva är väl att man kan be fajr bönen (morgonbönen) när man vaknar för att gå till skolan/universitetet/jobbet då slipper man ju vakna mitt på natten för att be :)
Skjorta- ellos.se
Kofta- Suite Blanco
Kjol- Warehouse
Sjal- Suite Blanco
Väska- Primark
Smycken: Guldfynd och h&m
Vad brukar ni göra för att det inte ska kännas så mörkt?

Details of the day: Cotton Candy and bling!

Köpte denna tunika/klänning från Cubus för en vecka sen och jag verkligen älskar detaljerna. Det ser ut som att man har en massa bling fastän man inte ens har några smycken på sig vilket gör vardagen lite mer festlig! Detaljerna är mycket finare i verkligheten och färgen likaså.
Vad tycks finisar?

Instagram fashion inspo

Lite inspiration från Instagram. Tycker att dessa outfits är jätte söta om man då bortser från de bilder där folk visar armarna såklart! Åhhhh vad jag längtar tillbaka till sommaren och alla färgglada outfits!

Lace and Burgundy Love

Spetsklänning: ellos.se
Slöja: Mecka (present från mormor)
Halsband: Guldfynd
Klocka: Guldfynd

Lazy sunday brunch

Dagens sena frukost (lunch?) som vi fortfarande inte har ätit. Min farbror är på besök från London och han sover över hos oss och igår gick vi till sängs ganska sent. Jag har fixat frukost och väntar bara på att han ska vakna. Vilket han tydligen inte vill göra nu...
Hmmm. Ska jag väcka honom eller låta honom sova ut? Ett dilemma...

Hijab Party

Idag var jag på fest för en tjej som börjar använda slöja från och med idag! Mashallah så vacker hon var! Det var väldgt fint dekorerat och hon läste ur koranen och tackade Allah för alla välsignelse. Stämningen var såå otroligt vacker och vi skrattade så mycket :)
Plus att jag åt dundergodaaa cupcakes gjorda av vackra Russl så dagen kan inte bli bättre! Jag blir så sugen på att återgå till mina cumpkaes behov och börja baka igen. Jag har fortfarande alla former och tillbehör. Det är bara att köpa dekorationer och baka!

Kladdig kladdkaka!

Har varit hemma hos mina kusiner hela dagen och de har jätte dålig internetuppkoppling. Så det har inte blivit mycket bloggande. Nu dricker vi kaffe och smaskar i oss extra kladdig kladdkaka!
Jag har så otroligt ont i huvudet och tror att jag är på väg att bli sjuk. Hoppas verkligen att jag har fel :(

.

Istället för att ta mig till gymmet sitter jag här, tittar på serier och äter godis!
Keep it healthy ;)

Ellos.se

 
Dessa klänningar/tunikor med långa armar är från ellos och kostar 199 kronor styck. Om man har byxor kan dessa vara ett bra alternativ då de är ganska långa och breda :) Har själv klickat hem den svarta och den blåa!

Dessa tunkor/klänningar med långa armar är cirka 10 cm längre än de ovan och alltså en gnutta bättre :)
Den blommiga kostar 399 kronor och de andra två kostar 349 kronor. Jag har själv beställt den vinröda!
Jag har alltid svårigheter med att hitta bra och tillräckligt långa klääningar/tunikor i butikerna. Därför brukar jag kolla nätbutiker som ellos och Laredoute för att där kan man alltid hitta något. Det är bara ett litet tips för de som söker längre klänningar/tunikor att bära som inte finns att köpa i butik.

Dagens Lunch

Pasta sallad med kyckling, paprika, morötter och oliver! Snabbt och enkelt.
Koka pastan och lägg till kycklingfilén när pastan nästan är klar. Tillsätt salt, peppar grillkrydda eller andra kryddor som du vill ha med. Låt det koka till kycklingen är klar. 
Häll allt i en sil så att du bara har pastan och kycklingen kvar. Hacka morötter, paprika, oliver, majs eller andra grönsaker som du vill ha i salladen.
Blanda allt i en skål, grönsaker, pasta och kyckling. Tillsätt kryddor och voilá! Bon apetite :)

Pink Pink Pink

Heejhej!
Idag har jag haft 6 timmars föreläsning och är såååå trött. När jag kom hem åt jag och pluggade lite men nu har jag lagt undan allt och tänker gå lägga mig tidigt :D
Hoppas alla haft en fin måndag!

Instagram!

Följ mig på instagram finisar där brukar jag uppdatera oftare och har lite mer bilder på mig själv ;) Jag heter 'Sarsoras'
Girls only!

Tittut!

Jag har börjat titta på teen wolf och jag hatar när jag fastnar för serier. Om ni frågar mig så vet jag inte ens om den är bra, okej eller dålig men jag har fastnat i alla fall!!. Den påminner mycket om vampire diaries.
Hursom, ska jag äta middag och sen plugga och kanske avsluta med ett par avsnittt till :)
Tittar ni på några serier?

Ett litet förtydligande...

"...vad jag menar e att vi alla e muslimer o jag tror att man måste acceptera varandras olikheter. Jag tror inte du vet vilken respekt o kärlek som finns till Alo Al bait hos sunni!"
 
Detta är precis vad syftet med inlägget var syster. Eftersom att jag skrev sunni källor där det står att man ska respektera och älska ahlul bayt betyder det att jag förstår respekten ALLA muslimer har för profeten och hans älskade familj. Jag menade inte att anklaga någon för något. Det finns många som knappt har hört talas om eid al-ghadir och jag ville bara förklara vad det var och vilken betydelse denna dag har hos en del muslimer.
Men som du påpekade vi är alla muslimer med En Gud, En profet, En koran och jag hoppas verkligen att fler inser detta. 
Men jag är glad att du kommenterade för det kanske finns en del som hade samma åsikt som dig om inlägget men som inte sa något.  =)

Ha en trevlig fortsatt helg fina bloggläsare!

Eid Al-Ghadeer

Happy Eid Al-Ghadeer to everyone! Både de som firar denna dag samt de som inte firar!
Idag är en väldigt speciell dag som främst shia muslimer firar.  Jag tänkte berätta lite om denna dag och varför vi firar den för de som inte har hört talas om eid al-ghadir förut.
 
Någon dag (efter hans sista pilgrimsfärd) på det tionde året av Islams tideräkning (efter Hijra) stod Guds budbärare profeten Mohammed (S) upp för att ge oss ett tal vid en vattenkälla som är känd som Khum (Ghadeer Khum) som ligger mellan Mekka och Medina. Han prisade Allah, och sade sedan: ...
“O ‘folk! Skåda! Det verkar som att tiden närmar sig när jag skall kallas bort (av Allah). Se, jag efterlämnar till er två dyrbara saker. Den första av dem är Allahs bok där det finns ljus och vägledning … Den andra är min Ahl al-Bait. Jag vill påminna er i Allahs namn om min Ahl al-Bait. Jag vill påminna er i Allahs namn om min Ahl al-Bait. Jag vill påminna dig i Allahs namn om min Ahl al-Bait. (tre gånger). “
Efter dessa ord kallade han Ali Bin Abi Taleb, som gick upp och stod bredvid profeten. Profeten tog hans hand och lyfte den över sitt huvud så att alla kunde se, och ropade så högt som möjligt:
"För alla dem som ser mig som sin ledare, se nu  Ali som er ledare. Oh Allah älska dem som älskar honom och hata dem som hatar honom”.
 
När profeten var klar kom människorna fram för att gratulera Ali (A.S) däribland Umar den andre khalifen som sa:
Mycket bra gjort Ali, idag har du blivit utnämnd till ledare för alla Troende män och kvinnor.”

Händelsen i Ghadir anses vara Islams ryggrad på grund av sin stora betydelse för Islams utveckling efter profeten. Alla shia-muslimer och många av sunni-muslimer skolor och historiker nämner och tror på denna händelse. Denna händelse var inte den enda gången profeten nämnde Ali som sin efterträdare men det var den största eftersom att fler än 100 000 männiksor var närvarande. Denna händelse har omnämts av över 185 sunnitiska källor.

Det här var framför allt Guds vilja att Ali skulle nämnas till profeten efterträdare och bli muslimernas Imam (ledare) efter att profeten går bort. Om religionen skulle lämnas utan föreståndare skulle människorna tolka Islam som de vill utan att det finns någon som de kan vända sig till för att veta vad som är rätt och vad som är fel.
 
references:
(1) Musnad Ahmad Ibn Hanbal, v4, p281,          (2) Tafsir al-Kabir, by Fakhr al-Razi, v12, pp 49-50,     
(3) Mishkat al-Masabih, by al-Khatib al-Tabrizi, p557,         (4) Habib al-Siyar, by Mir Khand, v1, part3, p144,    
(5) Kitabul Wilayah, by Ibn Jarir al-Tabari,        (6) al-Musannaf, by Ibn Abi Shaybah,   
(7) al-Musnad, by Abu Ya'ala,             (8) Hadith al-Wilayah, by Ahmad Ibn `Uqdah,       
(9) Tarikh, by Khatib al-Baghdadi, v8, pp 290,596  from Abu Hurayra
(10) Sahih Muslim, Chapter of the virtues of the companions, section of the virtues of Ali, 1980 Edition Pub. In Saudi Arabia, Arabic version, v4, p1873, Tradition #36. 
Samt många många fler så som Sahih al-Tirmidhi, Musnad ahmad etc...

 

Eid party

Idag var jag på en Eid fest hemma hos mammas kompis och det var verkligen trevligt. Jag är dock otroligt trött och orkar knappt tvätta bort mitt smink. Men eftersom att jag aldrig i livet skulle sova med smink få det är väldigt dåligt för hyn är jag tvungen...buhuuu!
Tänkte hur som helst slänga in en dagens från igår. Det har blivit så få outfit bilder för att jag inte tagit så många bilder!
Blazer-h&m
Blouse-MQ
Maxiskirt-Debenhams
scarf-Lindex

Where are you guys?

Hej alla! Jag har varit lite snål med inläggen haha men farfor do ente komentera?
Det är lite tråkigt att logga in till noll respons :(
Idag har varit braa! Fick ett bra tenta resultat och fick besked om att jag klarat inlämningsuppgiften jag lämnade in tidigare. Yay me! Mina morförlädrar kom hem från mecka idag och det lyser om deras ansikten mashallah! Man blir så varm om hjärtat när man ser de.
En vacker dag ska jag göra hajj inshallah!

Exquisite

Definition: Of special beauty or rare excellence.

RSS 2.0