Where are you guys?

Hej alla! Jag har varit lite snål med inläggen haha men farfor do ente komentera?
Det är lite tråkigt att logga in till noll respons :(
Idag har varit braa! Fick ett bra tenta resultat och fick besked om att jag klarat inlämningsuppgiften jag lämnade in tidigare. Yay me! Mina morförlädrar kom hem från mecka idag och det lyser om deras ansikten mashallah! Man blir så varm om hjärtat när man ser de.
En vacker dag ska jag göra hajj inshallah!



Kommentarer
M

OOhh va roligt att du klarade tentan och inlämningsuppgiften, bra jobbat! Och mashallah så roligt att få höra att dina föräldrar är tillbaka från Hajj, livets underbaraste resa måste det vara :) Mina föräldrar åkte oxå i år och kommer tillbaka om några dagar, tänkte fråga om du kanske har tips på vad man kan göra när de kommer hem? För de har ju trots allt gjort en livsresa som inte kan upplevas nån annan stans... Gjorde du nåt speciellt för dina föräldrar?

Svar: Det var min mammas föräldrar, alltså min mormor och morfar :) Vi hade köpt blommor och lagat en fin middag till de. När vi hämtade de i arlanda kom de med en massa andra muslimer från hajj och alla var glada och grattade varandra, så redan från början var stämningen trevlig. Vi slängde karameller på de hahahah det låter jätte konstigt på svenska men om du är arab så kanske du förstår vad jag menar. Men vi hade i alla fall en fin middag och kusinerna hade samlats hemms hos de där vi hade dekorerat med blommor och köpt tårta. Så lite sånt kan man göra!
Sara

2012-11-03 @ 16:24:57


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Exquisite

Definition: Of special beauty or rare excellence.

RSS 2.0