A Splash Of Fashion

Bara jag som tycker att det räcker med vinter nu?? Jag vill ha sol och färger!

Alla bilder är tagna från instagram från @Basma_K  =)

Jag Lever

Hej alla underbara lojala bloggläsare!
Jag tänkte uppdatera er om att jag inte gått och dött eller något. Jag lever och är fullt frisk förutom att jag är jätte stressad och har varit väldigt upptagen.
Jag har INTE slutat blogga, jag har bara blivit usel på det. Men jag lovar att jag ska börja skriva inlägg igen. Jag har en tenta på fredag så är för närvarande upptagen med den. Men det kommer att vara min sista tenta och därefter blir det bara inlämningar, projekt och praktik! Så då kommer jag förhoppningsvis vara mindre upptagen. Har fått för mycket klagomål nu så jag måste skärpa mig.
Har saknat bloggen!

Summer where are youuu!

Jag vill ha sommar nuuu. Det har varit trevligt att ha dig här Vinter men du kan gå nu. Tack.
Idag har vi i alla fall klarblå himmel och solen har tittat fram så det är ett bra tecken. Hoppas bara det inte börjar snöa snart.

Klick!

Klickade hem denna klänning från nelly för ett par dagar sedan och nu har den kommit. Färgen är mycket finare i verkligheten och den satt perfekt. Riktig party klänning och den var på rea och kostade 199 kr!! Bättre än så blir det inte :D
 
Ska strax också klicka hem dessa godingar som jag hittade på deras sida idag. Tyckte de var jättefina och hoppas verkligen på att de är lika fina om inte finare i verkligheten. Hoppas de är bekväma också!

Do all you can to make your dreams come true.

Blus från Ellos | Kjol från Ellos | Sjal från h&m | Bälte från Primark

Exquisite

Definition: Of special beauty or rare excellence.

RSS 2.0