London Bildbomb



Chanel (mitt favorit märke) i South kensington
 
Harrods i knightsbridge
Utanför Harrods

TOPSHOPs skyltfönster

Oxford Circus

Hejhej sverige!

Tillbaka igen! Gud vad jag är trött. Min kusins bröllop var jättekul och ingen satt still! Det enda negativa var att vi var med i en bilolycka på vägen dit (alhamdulillah inga allvarliga skador) och blev sena. Hela släkten hade samlats från olika länder för att närvara och vi tog massor av bilder pt god mat och skrattade sååå mycket. Jag la mig klockan 5 på morgonen igår efter att ha kommit hem från bröllopet slängt ifrån mig klackarna och tagit av mig klänningen på direkten. Sov bara i fyra timmar och sen var det att åka på sista minuten ärenden och till flygplatsen. Pluggade på flyget och när vi väl var i sverige klockan 19 åkte vi till mormor för att öta en sen middag. Men nu ska jag äntligen lägga mig.
Har varit så upptagen de senaste dagarna med resan och alla fester... But here we go again!

London

Är som jag tidigare nämnt i London och hinner knappt uppdatera bloggen! Dessutom är det ont om internetuppkoppling. Men här får ni lite bilder tagna med mobilen och inte kameran (bloggar från mobilen just nu för att kunna ha åäö)
Idag är brölloppet och jag är exciteed!

Update!

Really sorry for the bad update these two days! But you guys can follow me on instagram for more updates and pictures. You'll find me on "Sarsoras"

Jag har haft så fullt upp med allt hit och dit. Men nu sitter jag på tåget hem för att äta och sen drar hela familjen till flygplatsen och vidare till London.
Ville även säga TACK till alla fina kommentarer om bloggen. Det värmer sannerligen och det blir mer verkligt att man skriver till någon och inte bara sådär i tomma intet haha. Keep them coming!
Ni får en bild från sommaren 2011 som kompensation för brist på inlägg hihi!

Royal Blue

Blazer: H&M
Blouse: H&M
Trousers: Bonprix
Bag:morocco
Scarf/hijab: H&m

Jag vet inte varför jag klipper bort mitt ansikte på bilderna. När jag först gjorde bloggen brukade jag lägga upp bilder där jag visade ansiktet men sen minns jag inte varför jag plötsligt började klippa bort fejset. But i guess its better that way... Jag kanske ändrar mig senare.

Alla är på fest förutom denna plugghäst (jag)

as usuall plugget dödar! alla är på fest förutom jag men det gör inget för jag ska ju på flera fester nu i veckan i London :D
Jag kan planera en hel dag till plugg och massa annat men i slutet på dagen har jag gjort i princip 30% av det jag planerat!
Men nu har jag ätit middag, det blev Chicken burger a la moi (egentligen mamma but whatever) så tillbaks till pluggandet.

Sunday Funday!

Hello beauties!!
Idag har jag det lika fullt upp som igår med plugg, packning och städning!
och juste...Jag har beställt en klänning från Paris för bröllopet som skulle skickas direkt till London och jag var så orolig och trodde att den aldrig skulle hinna i tid. Jag har typ haft ångest hela veckan och suttit och försökt klura ut vad jag ska ha på mig, men igår fick jag mail om att den var framme i Heathrow!!  vilken lättnad :D
Har beställt skor från nelly som troligen inte hinner komma innan jag åker för att nelly har problem med sina leveranser pga lagerflytt...great.

                                                               Min frukost idag!

Oh hello saturday!

God middag finisar! Idag ska bli en riktigt produktiv dag. Jag ska STORSTÄDA mitt rum, plugga inför tentan och försöka mig på att packa inför London-resan. Har jag sagt att jag ska till London förresten? Aja ska till dit på tisdag kväll för att gå på min kusins henna fest på onsdagen och bröllop på fredagen och sedan hem igen på lördagen! Det blir en power resa haha
Men nu måste jag påbörja mitt schema :) hejsvejssss

Ps. är det någon som ska på demonstrationen i östermalmstorg idag?

Quality time with bestie!

Idag har jag och min bästa vän haneen spenderat en efterlängtad dag tillsammans! Jag åkte ju till london i juni, kom hem i augusti och åkte en vecka senare till marocko och därimellan träffades vi bara en gång i typ en halvtimma!! Så det räknas inte och alltså hade vi inte träffats sedan i juni! 

Vi gick runt lite på stan i början, åt lunch hos Pong, åkte till rådmansgatan och köpte kurslitteratur, satte oss i en park där o tog bilder och sen åkte vi till Gallerian och gick runt där ett tag. Visst är det underbart när man sitter med sina närmaste vänner och vet att man kan diskutera allt! vad man än har på hjärtat så finns ens bästa vän där för att ge tips och råd!

Outfit:
Tröja: BikBok
Kjol: Debenhams
Halsband: Gina tricot
Skor: Primark
Väska: Marocko
Smycken: Dorothy Perkins och ur&penn
 
 

The Prophet Muhammed Peace be upon him...

Ett vackert tips för Alla muslimer samt icke muslimer är denna amerikanska dokumentär om profetens liv islam samt synen på kvinnan. Denna motsäger totalt filmen som gjorts om profeten mohammed som gjort upprop i världen. Fillmen bara hånar, diskriminerar och kränker profeten samt islam. Snälla kan ni dela länken, publicera den på facebook och liknande så att folk kan se den!

http://www.svtplay.se/muhammeds-livre

Alhamdulilah

Jag ville bara ta mig en stund till att säga Alhamdulilah för allt! Alhamdulilah för varje andetag jag tar, för att jag har mat på mitt fat, för att jag kunde kliva ur sängen imorse, för att jag kan gå i skola och utbilda mig, för att jag har familj och vänner vid min sida.  Det är så lätt att ta livet för givet, tro att allt runt omkring sig finns där för evigt.Tänk så mycket vackert vi har här i livet. Sådant som många andra människor inte har. Vad ger vi i gengäld? vad ger jag i gengälld vad ger du i gengälld? 
Hur mycket vi än säger Alhamdulilah är det inte tillräckligt i jämförelse med vad Allah/Gud har givit oss. Så se till att få din röst hörd nästa gång du säger Alhamdolilah!

Time for a change?

Okeeej! Så en del har sagt att namnet på bloggen är för svårt att komma ihåg. Personligen äslkar jag det haha! Men om det glädjer er så Kanskeeeee jag kan byta OM jag hittar något som jag blir nöjd med.
Sooo.. Comment below and don't be shy! 
OCH om ni avskyr namnet så ge gärna tips på annat. Något kort!
Själv har jag tänkte på Hijabista (=Hijabi Fashionista)

Yesterday with the fam!

Igår spenderade jag dagen med familjen, vi gick på restaurang i kista och gick sedan runt lite i affärerna och hälsade sedan på morfar i husby. Jag skrattade så mycket hela dagen!
Köpte tre ringar från Gina Tricot för och mina systrar köpte skinnjackor (gud vad de har längtat till det haha)
Det är såååå fint i alla butiker med alla nya höstkollektioner och jag vill ha ALLT!


Instagram

Hejjjj! Hoppas alla haft en bra dag hittills. Ska snart dra iväg till gymmet men tänkte bara snabbt påminna er om instagram! Följ mig på instagram för oftare uppdateringar eftersom det är lättare att hålla sig aktiv på den fronten!
Ni hittar mig på "Sarsoras"

Follow me on instagram for more juicy and often updates! My name is "Sarsoras"

Take care beauties!

Nikon D5100


Igår så köpte jag äntligen en systemkamera!!! det belv en Nikon D5100 + 18-55 VR objektiv. För er som har en systemkamera så vet ni säkert hur det är första dagen....man vill bara ta bild på allt och alla! haha Men nu blir det mycket finare bilder på bloggen inshallah så fortsätt följa min resa in i livet :)

Lite bilder från igår:




 

Golden

Idag var vädret underbart och jag har njutit av dagen to the max!
Köpte en systemkamera (yaaay!) och kände att jag glänste i min outfit (hoppas jag) ;)

Kjol: Stradivarious
Tröja: h&m
Sjal: marocko
Skor: marocko
Väska: Primark
Accesoarer: DKNY, h&m och primark

Burgundy+höst=yes

Hej finisar! Hoppas alla haft en awesome dag! Nu känns det verkligen som att hösten är här med tanke på vädret. Bladen håller sig gröna ett tag till verkar det som. Men då passar man på och rockar lite höst fashion med alla fina höstfärger. Som tex burgundy/vinrött som är hett i höst!
Vad tycks? Hot or Not?

Knitted sweater: h&m
High-low blouse: h&m
Palazzo trousers: Bonprix
Leather jacket: h&m
Necklace: Ebay
Handbag: Primark
Accesories: ur&penn och dkny
Shoes: nelly.com

Vit maxikjol

En utav er fina läsare behövde tips på en vit kjol. Vid den här tiden på året är det ganska svårt att hitta en vit maxi kjol för att det är ett typiskt sommarplagg. Men efter att ha letat i lite olika online butiker hittade jag en som är riktigt söt! En vit maxikjol i spets, 100% polyamid med foder i viskos och Resår i midjan. Längd 90 cm och priset för den är 175 kr :D....jag hoppas det är vad du letar efter!
En till utav er finisar hade ett tips på en vit maxi kjol hos åhléns men den kunde jag inte hitta på nätet. Så in i butiken och leta! Tack för tipset!
 
http://www.laredoute.se/redoute-creation/kjol/305532?Ns=RankValue4|1&Nao=35

Details

Hur har er dag varit finisar? Själv har jag varit i skolan, köpt nya ansiktsptodukter, letat klänningar, fikat med mami o papi och gymmat! Väldigt Produktiv dag ;)

Väldigt brusiga bilder med dålig kvalité (ska köpa systemkamera på söndag, lovar!)

The Perfect blazer

Jag älskar kavaj och är sådär lite smått beroende. Trevligt nog finns kavajer i olika form färg och material i nästan alla butiker. H&M har alltid ett brett utbud av kavajer i olika material och färger. Piffa upp hösten med lite bling eller klä dig chic i dova höstfärger! Kjol eller palazzo byxor skulle vara en fin kombo med en elegant kavaj. It's your choice!

Dessa kavjer är från h&m

Gymkort och glass är bra!

Köpte gymkort, firade med glass!

Köpte ett gymkort hos fitness24seven idag som har ett gym endast för kvinnor i Vällingby och när jag hade gått därifrån köpte jag en Mcflurry. Smidigt.
Varje gång jag köper gymkort någonstans så gymmar jag typ tre gånger och glömmer sedan bort det. Haha! Men nej nu hade jag tänkt skärpa mig och ska försöka gå åtminstone varannan dag Inshallah. Plus att mamma också köpte ett kort så vi kommer peppa varandra till att träna!

Tränar ni finisar och i så fall vart?

BabyShower...for twins!

Idag var jag på babyshower! Det var en utav mina barndomsvänner som fått tvillingar. Två söta små flickor i vita blommiga klänningar!

Party!

Igår var jag på tjejfest med vackra och trevliga människor och massa snygga delights ;) jag var på fest i förrgår också och jag ska på fest idag igen! Yup, I'm a partyanimal.


Sep. 08, 2012

Hello finisar! Hoppas alla haft en bra fredag. Idag var jag ledig så jag gick med pappa till fredagsbönen och sedan åkte jag till vällingby för att köpa en present till en kompis som har födelsedagsmiddag imorgon. Efter middagen gick vi hem till mammas kompis för ett vääääldigt sent eid-firande.
Detta är var min outfit för dagen

Kjol/skirt: Stradivarious
Blus/blouse: Primark
Sjal/scarf: H&M
Väska/bag: friis & company

Live Love Laugh

Idag hade vi ett väldigt intressant seminarium med logopedstudenter från Danmark, Uganda och Kina som berättade om utbildningen i respektive land. Mycket lärorikt och ögonöppnande ;)
Men men nu blir det mindre skola och mer fashionnnn... This is what I rocked (hopefully) today!

Byxa/Trousers: Bonprix
Blus/Blouse: MQ
Bälte/Belt: Primark
Kavaj/Blazer: New Yorker
Sjal/scarf: Lindex
Väska/Bag: Friis & Company
Skor/shoes: Nelly
Armband: Bracelet: H&M

Bubble bath

Im soooo relaxed right now! Tog precis ett bubbel bad med Creamy Candy Bubble Bar från Lush som luktar vanilj, godis och sockervadd!
Just imagine, Lay back into sweet, frothy and fluffy bubbles that smell like delicate vanilla, candy and cotton candy with fresh pressed juice and some candles...
Nu är jag utvilad och taggad inför plugget!

Bored

Hellooo finisar! Hoppas alla har det bra. Idag hade vi välkomstdag för de nya logopedstudenterna. Vi förberedde frukost i hagaparken följt av femkamp och picknick! Det var ett par trevliga timmar och sen åkte jag till tensta simhall med mami (endast kvinnor på onsdagar yaaay)
Hela familjen sitter nu på övervåningen för att min bror sitter med sin privatlärare i nedrevåningen och där ska det vara spiiik tyst så jag är lite sådär uttråkad :/
Ska kolla biljetter till London och klänningar tack-o-hej-för-mig! :D

Back to University...

Tillbaka till skolbänken igen! Inte riktigt skolbänk men samma princip haha!
Första halvtimmen var upprop och sedan hade vi tre timmars föreläsning, en måndag, första dagen på terminen. yes.
Vårt schema är proppfullt så det gäller att kämpa lite extra i år, läsa i god tid och plugga i förväg.
Har ni som pluggar börjat skolan/universitet/högskola?

OOTD: Spikey and Red

Dagens Outfit blev svart och vit med en liten färgklick! Jag vet inte om jag har berättat om min kärlek för nitar som jag haft hela sommaren men jag tror det syns klart och tydligt! Hihi

Byxor: Bonprix
Skjorta: primark
Blazer: SuitBlanco
Slöja: H&M
Väska: Pull&Bear
Ring: Ysl lookalike

Spa and Sushi

Igår var min sista dag i marocko och den spenderade jag på ett Spa tillsammans med min kusin. Detta var första gången jag gick på riktigt spa och det var underbaaaart! Det är synd att det knappt finns något kvinnospa i Stockholm för det är verkligen ett måste. Alla behöver en paus någon gång för att tänka efter eller kanske inte tänka alls!
Efteråt gick vi på restaurang och åt sushi och jag har aldrig ätit så good sushi tidigare! Senare mötte vi resten av familjen på ett franskt café som heter Fréderic och åt färska macarons som också va godare än några andra jag smakat tidigare.

Exquisite

Definition: Of special beauty or rare excellence.

RSS 2.0