Any requests?

Okej, nu har jag varit borta i flera månader. Vad har jag missat? Vad har hänt er, fill me in!
Ni har missat min förlovning (typ vigsel egentligen, alltså aqid), hela min sommar, höst och halva vintern. Vad vill ni veta vad ska jag berätta om? 
Jag kan säga att jag har varit på två resor, en bilresa under sommaren och en resa till Irak under julen. Kan berätta mer om allt detta senare om ni är intresserade. 

Men har ni andra önskningar? Saker ni vill att jag ska skriva om eller liknande? 
Passa på nu haha
En del har redan bett mig skriva om planeringen inför bröllopet och sånt så det ska jag försöka dokumentera här. Det kan vara kul både för er att läsa nu och för mig att läsa senare i framtiden 😉 
Vad tycker ni? 

Back?

Heeeeeeeeeeeej!!!!
Tillbaka?? Haha förhoppningsvis. Har varit så upptagen (läs: lat) och inte börjat blogga igen varenda gång jag bestämde mig för det. Men nä nu får det vara nog om lathet haha. 
För ungefär ett år sen började jag gradvis skriva färre och färre inlägg och just nu befinner jag mig mitt i all bröllopsplanering! Vårt bröllop är planerat till början på augusti inshallah så det finns mycket att fixa innan dess. Det kanske verkar vara lång tid kvar men Gud vad mycket tid allt tar. Bara att  beställa hem bröllopsklänning tar 5 månader. Jag köpte min klänning från Stockholm brud och fest i Hornstull. De är sååå trevliga, rekommenderar de starkt till alla framtida brudar. 

I alla fall, är på väg till KI nu, vi ska ha utbildning i hjärt-och lungräddning ;-)

Ska försöka ta mig in här och skriva fler inlägg från och med nu. Kram!

PS. För alla som frågade om det var min fästman som bad mig sluta blogga hahaha det är verkligen inte så! Han är den som tjatat på mig att fortsätta blogga under hela den här perioden :)

Exquisite

Definition: Of special beauty or rare excellence.

RSS 2.0