Back to Sweden we go!

Finally made it home safe and sound. Everything went well and I had no problems :D thanks god! Now, I think I can hear my bed calling...

Last night!

Igår vår min sista natt i London! 6 veckor har gått sedan jag senast såg min älskade familj. Men i natt får jag äntligen krama om varenda en utav de :D Är lite orolig inför resan...Mitt bagage är lite tyngre än tillåtet så hoppas de inte märker något ;) Igår tittade vi på film (White Chicks) och åt Cupkakes, Morotskaka och popcorn för att fira/sörja att jag åker tillbaka idag. Jag ska skriva ett inlägg i veckan om min tid här, skolan och allt det där för de som är intresserade att ta CAE examen.

China Town

Igår började olympiska spelen och alla gator var avstänga och nästan inga bussar gick. Jag ville inte sitta hemma så vi gick ut på äventyr till fots... Och hamnade i China Town, Picadilly Circus och Oxford Street! Vi avslutade dagen med att bryta fastan i en restaurang och åkte sedan hem igen!

Just när jag fastar...

Idag gjorde jag alla mina prov så nu är det äntligen sommarlov! Vädret är underbaaaart just när jag fastar och inte kan dricka eller äta glass. Idag delade starbucks ut mini Caramel Frappuccinos just när jag fastar! Jag vert inte varför jag tog en i alla fall.. Nu ska vi läsa Duaa och sedan blir det läskig myskväll med The Roommate ;)

5 timmar och 5 min

Hej! Nu äre exakt 5 timmar och 5 min kvar till dagens "Speaking exam" Det är nu det gäller! Jag har varit här i en månad och pratat engelska helaaa tiden så nu måsta jag samla ihop alla ord och prata! Det är det här jag lämnade min familj och kom hit för så jag måste klara det inshaAllah!!!

Dagens Sohoor!

Hej finisar! Hur går det med fastan? för mig är det helt ok, jag har knappt märkt någon skillnad förutom att jag har sååå mycket tid över haha! Jag måste ha spendera timmar på att äta varje dag!
Idag ska jag äta detta till sohor!!! kan inte vänta!!
Ps. Ursäkta de underbara bilderna som gör att det vattnas i munnen
!

Todays outfit

Dagens outfit. Simple but chic! Vad tycks finisar?

Ramadhan advice

"Do not betray a man who trusts you, even if he betrays you. And do not disclose his secrets, even if he discloses yours" - Imam Ali (as), Bihar al-anwar

Hijabi Fashion

Don't you just love fashion? And if it is Hijab Fashion it's ten times better! Bilderna är tagna från pinterest och är alltså inte mina. Take Care luvies, there's not much time left until sunset ;)

Ramadhan Mubarak

It's that time of the year again, you know that time when you pray with extra emotions, read du'as with extra tears in your eyes and try to stay away from all sins a bit more than usual. It's that month when the doors of the paradise are open, when every prayer is heard, when sleeping is obedience and when you feel so peaceful you want to praise God all day long. That is the holy month of Ramadhan. Ramadhan Mubarak to everyone whether you started fasting yesterday today or tomorrow...

Friday

Hejhej! Igår var sista dagen i skolan så jag är nu nästan klar med min kurs. Har bara examineringen kvar ;) Mötte sedan kusinerna i Westfield (typ som Kista Galleria) och shoppade lite. Jag köpte en box med doughnuts som fick bli kvällens mys tillsammans med varm choklad och pretty little liars! Såå yummy :)

Outfit

Me and my cousin on our way out ;) I'm wearing: Maxi skirt- ellos.se Blouse- Primark Belt- H&M Jacket- H&M Clutch- Primark

Life motivation...

Den här bilden är så underbar! Så inspirationsfull och den får en verkligen att tänka efter och tacka gud för det man har och det man inte har. Tänk att få säga att man överlevt cancer efter att ha lidit i så många år. Jag är så glad för hennes skull!

Frozen yoghurt with rasberries and bluberries

Nyttig glass? Oh yess! Smakar lika gott som vanlig glass plus de goda frukterna plus att den är "fat-free". You should all try frozen yoghurt...delicious!

Yaaaay! Appen funkar igen!

Äntligen kan jag blogga från mobilen igen! Mycket mer effektivt då jag slipper leta upp en dator här i London. Hur är det finisar? Det var inte igår minsann haha Jag har det bra i London och nästa vecka börjar mina "exams" 25-26 juli. Snälla be för mig och önska mig lycka till! Måste kila nu...Take care!

On top of the hill...

Pa toppen av en enorm kulle dar man kan se halva london!

Two weeks in pictures.

Heeej! Har fatt tag pa en dator med wifi sa att jag kan lagga upp lite bilder oxo! de senaste tva veckorna har jag knappt vilat. Om jag inte ar i skolan sa ar jag ute och shoppar eller pa middag hos nagon slakting eller nagot helt annat!! jag har atit en massa gott och haft en massa kul. men jag har mycket kvar att gora. Har lart kanna manga nya trevliga personer fran olika lander som oxo ar har for att plugga. 
Jag samlade ihop lite bilder pa mat fran de tva veckorna.... Enjoy! 
 
Jordgubbar med nutella :)
Waffles with cream and extra chocolate
 Mocca Choclate Cookie Crumble Frappuccino
China Express... Noodles with barbeque chicken,Sweet and sour chicken and Malaysian chicken.
Pepe's Piri Piri Chicken Burgers

Long time bo seen...

Hej finisar! Förlåt att jag inte har bloggat på två veckor! Har haft såååå mycket att göra och har nästan aldrig internet här i London. 
Jag har sagt att jag ska köpa en månads Wifi men det blir aldrig av! 
Det går bätte bra med pluggandet och jag har det jätte trevligt med mina kusiner och släktingar. 
Hoppasni har det fint... Jag försöker höra av mig snart igen!

Exquisite

Definition: Of special beauty or rare excellence.

RSS 2.0