Jag saknar er!!

Jag saknar er och jag vet att ni saknar mig visst?? Hehe nä men jag bar blivit usel på att blogga. Men varje gång jag loggar in till era underbara kommentarer minns jag varför jag älskade att blogga. Man blir så otroligt glad utav er respons och sen är det så kul att bara skriva ur sig.
Känner mig riktigt stressad så där i slutet på terminen och mycket är på gång. Har två tentor kvar där bara en utav är en salstenta och den andra är en hemtenta. Men sen är jag fri och ska skriva flera inlägg om dagen inshallah.
Hoppas alla som ska ta studenten i år har det braaa njut av de kommande dagarna för det är dagar man minns livet ut!
Och alla andra som har det stressigt med plugg o annat nu i slutet det är bara lite kvar och sen är ni lediga. Så lägg ner krutet på det sista nu och sen kan vi pusta ut! :D
Anyways, ska tillbaka till tentapluggandet. Kram på er!

Let the sun shine 'til the end of my time

Dagens Outfit :)
Dags för de härliga vår/sommar färgerna att komma fram. Åh vad jag har längtat! Vädret är för underbart och det är sjukt hur folk förändras i samband med vädret. Alla är så glada haha

Maxikjol: Marks&Spencer
Kofta: H&m
Bälte: Accessorize
Sjal: H&m
Väska: Belle Shoes
Accesoarer: H&m och Dkny

Fatima Zahra (as) Profetens dotter

Igår hölls i Sergelstorg ett firande till minnet av Fatima Zahra Profetens dotter frid vare över de båda. "Den Väntades Vänner" som hade anordnat det hela hade satt upp två tält, ett med en väldigt fin presentation om Fatima As och kvinnans roll samt betydelse inom Islam och ett annat tält där man delade ut fika. Man delade också ut rosa rosor med en kort text till folk som gick förbi.
Det hela var verkligen superfint och man såg att de hade lagt ner mycket tid och energi på det. Må Allah belöna de allihop!
Efteråt åkte vi ut till djurgården och hade picknick och njöt av solen tillsammans med nära och kära. Det var en riktigt lyckad dag alhamdulillah :)

Exquisite

Definition: Of special beauty or rare excellence.

RSS 2.0