Summertime!

Avklarade och godkända tentor- check!
Sommarlov- check!
Sol och värme.... a ja man kan väl inte få allt man vill!
Det känns så skönt att ha klarat av första året på logopedprogrammet på karolinska. Känner mig väldigt stolt över mig själv och det enda som fattas just nu är lite sol.
Dagens tenta var nog den roligaste tentan jag NÅGONSIN gjort!!! Det var en muntlig tentamen och läraren gjorde det hela som jeopardy... så han sa svar och så skulle man ringa i en klocka och ställa en fråga till det svaret, typ vad är...
Vi fick sitta i grupper och den som höll i klockan gav den till nästa person i gruppen så fort man hade svarat på en fråga. Vi skrattade så mycket och i slutet fick alla en chokladask som vinnarpris och tröstpris.
En väldigt trevlig tenta på en kurs som var rolig...eller rolig och rolig den handlade om typ alla sjukdomar i kroppen.
Men nu är det sommarlov (Har egentligen en obligatorisk föreläsning imorgon, den sista!)
Men nu ska jag gå och enjoy myself
Ha det så bra :)

Eye Makeup time

Mix and match! I can never get enough watching makeup pictures!
Specially the eye-makeup :)

Don't you just love SL

Igår var INTE min dag... Det tog mig 3 timmar att komma till universitetet istället för en timme!
Först så missade jag bussen och nästa buss bara kör förbi utan att stanna! För första gången någonsin kommer en skolbuss o jag frågade busschauffören om han tänker stanna i spånga station och det slutar med jag får åka med. Jag hann precis till pendeltåget mot stan och åker till sundbyberg där det blir stopp... STRÖMAVBROTT. De hänvisar oss till tunnelbanan och där är det också strömavbrott!! Så jag går till bussen istället och tänk er att alla på pendel och tunnebanan ska gå på den bussen som åker till odenplan...mhhhmm.. Men jag fick plats iaf haha gick av i sveaplan och bytte till buss mot sergels torg. Gick till pendeltågstationen och där har det också PRECIS blivit strömavbrott. Toppen!
Gick till tunnelbanan och åkte mot marietorget och försökte därifrån hitta till södra station och där gick jag vilse... Hahha Så jag frågade en gubbe om vägen och han säger att jag har gått åt fel håll så jag tog tunnelbanan från slussen och till Marietorget IGEN..därifrån gick jag åt rätt håll och hittade till sluuuuut Södra station. Jag kom dit precis när pendeltåget åker iväg så kag fick vänta på nästa. När jag hade tagit pendel och och gått av i flemingsberg och var framme var klockan 11:10 och jag hade gått hemifrån kl 08:05.
Ahhhhh SL ;D

Black and grey

Här kommer dagens :)

A thousand churchbells ringing I can hear the angels singing...

Alltså jag har ett problem. Jag ska ALLTID överanalysera saker. Uppgifter, händelser, böcker, filmer allt!!
Håller på med en uppgift som ska in imorgon och jag har varit deppad hela dagen för att uppgiften känns så svår och allt e på engelska och en massa konstiga ord och jag får ont i huvudet.
Men alltså blev precis klar med uppgiften och... okej det var jobbigt att läsa men det hela var egentligten inte ens så svårt. När jag satt och sammanfattade allt jag läst så insåg jag att det bara var jag som tänkte för mycket och överanalyserade det hela. Samma sak äre varenda gång! varför måste jag överanalysera allt lixooom! ouff.
Anywas, måste gå och träna på min muntliga representation inför imorn.

-xxx

Drottningholm Slott

Heeej! Igår firade vi Elin i vår klass på drottningholm. Det var härligt väder och härliga människor. Vi satt vid sjön utanför slottet och utsikten var sååå vacker!
Idag har jag tittade på det kungliga dopet och nu sitter jag ute och pluggar :)
Imorgon är det artikelseminarium som gäller yaaaay...eller inte!
Haha nu äre pluggelipluggg som gäller.

Inspiration

:

TGIF- Thanks God It's Friday

Hej sötungar!
Idag har jag och min bästa vän gått runt på stan helaaa dagen. Eller okej inte hela helaaa men från klockan 12 till 18 efter det gick jag hem till en annan kompis. Kom hem för en timme sen så jag är väldigt tröttt!
Haneen (my bff ;)) letade efter en klänning så vi spenderade en stor del av tiden i provrummet!
Köpte en present till en kompis som fyller år och så lite smycken till mig själv :)
Nu ska jag käka och titta på en serie. Nightyy

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3373355/images/2012/pic_203144825.jpg" class="image">

 

DIY- Studs

HeyHeyHey!
Igår kom mina nitar som jag beställt med posten och i paketet hade avsändaren varit gullig nog att skicka med en present. Jag hade beställt 100 guldnitar och jag fick 105 stycken :) plus en påse med 11 silvernitar!
Så jag satt igår och pysslade lite med mina bruna ballerina skor och min skinnjacka från H&M.

Vad tycks?


Quote

"Imperfection is beauty, madness is genius, and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring"

Blazer blazer blazer!!

Jag. Älskar. Kavajer.
De är så snyggaaaa! Jag vill ha en i varje färg. De kan matchas med lite allt möjligt..byxor, kjolar, maxikjolar, klänningar och maxiklänningar :D

Keep it Healthy

Hej alla söta läsare :)
Just nu har jag hamnat i en träna-varje-dag period haha. Men det känns riktigt skönt även om jag kommer hem Och äter allt vad jag orkar efteråt....
Idag blev det en jogging runda med mamma och nu ska jag äta lite ikea pizza och gå lägga mig TIDIGT!! Det händer typ aldrig. Kommer nog inte hända idag heller men man får väl hoppas...
Ha en trevlig kväll !!

 

 

Utforskning!

Hellööö!! Kom precis hem efter lång förmiddag! Jag och min kompis Russl bar ute och gick/sprang/klättrade i nästan tre timmar. Vädret är ju bara föööör härligt för att sitta inne hela dagarna. Men Gud vad vi skrattade mycket hahha
Nu har jag i alla fall ont i hela kroppen. Det får bli en lång varm dusch sen ska jag städa mitt rum lite och vila!
På kvällen ska hela familjen kanske ut men inte säkert ännu.
Men ajaa hopp i duschen blire nu iaf.

ArmCandy

Gud vad jag älskar när man matchar sina armband med klockan :) man kan piffa upp en helt vanlig outfit till att bli så himla fin. Det blir mycket sånt i sommar för min del i alla fall!



Dagens

Red, black and a bow.

Grow up?

How do you grow up? like what do you do to feel like a grown up? Whenever it comes to something serious I still feel like I have that kid inside me that won't go away. When will you know that you're old enough to move out from your family and maybe even build a new one...
People keep telling me that I'm 19 and a grown up. But people who really know me still think that I'm too young. when are you not too young for something. Does age matter? People my age have their own houses, their own little family and some people even have children of their own. Not like I want to have children now lol.
I just mean that when I'm old enough for all of that I will never notice it and I will never know it. How does people decide that their old enough for something?
I guess we'll never know. But for now I'll stay young, stay fun and stay happy...

Clarisonic

Yaaay då har jag klickat hem Clarisonic Mia från http://www.feelunique.com
Det en rengörningsapparat som rengör ansiktet 6 gånger mer effektfullt än med händerna. Har hört JÄTTE mycket bra respons om den och snart är den i mina händer och då får vi se hur bra den faktiskt fungerar :)
Men nu ska jag gå och lägga mig för jag e så damn trött efter att ha haft tenta idag o allt det där.
G'night y'all.

The stars shine bright

“Do not let your difficulties fill you with anxiety; after all, it is only in the darkest nights that the stars shine more brilliantly.”

-Ali Ibn Abi Taalib (A.S)

It's time

Tenta dagen är här... Partaaaayy!
...Eller inte...

Get in the car!

Hahaha så söta!

Dip dye trend

Hej alla söta bloggläsare!
Tror säkert att de flesta har sett Dip Dye hårtrenden eller Ombré som den också heter som syns allt mer och mer ute på stan. Jag tycker att det är såå himla fint med såna socker söta slingor/toppar i håret.
Skulle även själv vilja göra något sånt men vet inte riktigt hur det funkar på mörkt hår...
Vad tycks?

Fresh start

Yummy in my tummy!! Startade dagen med en nyttig (och GOD) frukost. Det blev havreflarn, youghurt (med hallonsmak) och färska jordgubbar, hallon och blåbär!
Idag blir det en lång dag och jag ska plugga som in i helvetteee inför tentan på måndad!
Kan inte fatta att det är fredag idag...tiden går så fort. Inte nog med det så är jag jävligt sugen på choklad. Ge mig nu. Tänk om det fanns ett ställe där allt var gjort av choklad. Man fick äta hur mycket man ville. Haha kalle och chokladfabriken typ. Keep dreaming...
Men nu ska jag bara till Kista en snabbis innan jag börjar plugga.
Krammmmm

Catch me if you can...

Like a butterfly i will fly high, high, high...

Tuesday!

Morsning korsning!
Idag har jag varit extra pigg, vaknade klockan 9, gick ut o sprang en stund och nu är jag tillbaka. Det blir en snabb dusch och sedan en stor nyttig frukost! Dagens planer är PLUGG och åka till Kista på eftermiddagen.
Man känner sig s frisk när man startar sin morgon så här :)
Men nu måste jag dra!

Exquisite

Definition: Of special beauty or rare excellence.

RSS 2.0