Våren är här!

Gårdagens inlägg som aldrig kom upp: Har suttit ute (i min pyjamas) sedan i morse i den sköna solen och pluggat lite! Så härligt. Men nu blev det för varmt så jag gick in och satte mig i vardagsrummet :) ska titta på ett avsnitt av The Secret Circle och fortsätta plugga. Tycker synd om mig själv som får plugga en sån vacker dag...

Dagens Quote

When things go wrong as they sometimes will, When the road you're trudging seems all up hill, When the funds are low and the debts are high
And you want to smile, but you have to sigh, When care is pressing you down a bit, Rest if you must, but don't you quit.
Life is queer with its twists and turns, As every one of us sometimes learns, And many a failure turns about, When he might have won had he stuck it out, Don't give up though the pace seems slow, You may succeed with another blow, Success is failure turned inside out, The silver tint of the clouds of doubt, And you never can tell how close you are, It may be near when it seems so far, So stick to the fight when you're hardest hit, It's when things seem worst that you must not quit.

Details

En klänning kan bli såå mycket snyggare med detaljer i ryggen. Dessa är såå snygga!

De som torkar dina tårar och sätter plåster på såret.

Låt mig berätta än sak. Innan du faller för människor, innan du älskar, innan du får bästa vänner, innan du tar för givet att alla har ett hjärta av guld så måste du veta det här. Ibland kan människor vara så himla fula inuti. Skapa problem mellan folk och skylla på andra. De fortsätter ljuga som om de inte gjort ett skit. Som om dem inte ens har något med det att göra. Så jävligt fula. Det värsta är när en av de nära, en utav dina vänner eller en utav de närmaste personerna omkring dig sätter en kniv i ryggen på dig. Det är så hemskt! Alla har en orm i sig. Alla har det där äckliga som bara vill få dig att spy. Men det är inte alla som vet hur man får det att tystna. Det finns de där vännerna som skulle kunna sälja sin själ för att du ska må bra. De som skrattar när du skrattar och gråter när du gråter. De som torkar dina tårar och sätter plåster på såret. Det är de som är dem sanna vännerna. Man blir så glad när man har de omkring sig och man vet att de alltid finns där. Tyvärr är de endast få och svåra att hitta. Men tittar man riktigt noga bland alla människor, kan man se att det finns ett par stycken som lyser...

Sockersött.

.

Mellanmål

Hejjj alla söta! Hoppas allt är bra. Själv sitter jag framför tv:n och myser, tittar på en arabisk serie och äter pannkakor, sylt och jordgubbar! Yummy.
Ska snart tvätta kläder så måste äta klart och gå iväg.
Skänger nog in något inlägg innan jag lägger mig men ha det bra tills dess ;)


Today's outfit!

Hej hej hej!! Idag är jag på bra humör. Det är fint väder och jag har invigt min nya kjol från ellos. Jag blir alltid glad när jag sätter på mig nya kläder hah. Är hemma hos min morbror på middag och efterrätt. Vi ska kanske ut och ta en promenad snart, med tanke på all mat vi har ätit...

Yesterday's details.

Igår invigde jag min stickade Guldtröja från H&M. Hade den med en svart skjorta under. Jag älskar när man har en stickad tröja och skjorta under och så visar man kragen! Jättesött!

Rise And Shine

Hellooo!! Hur är det med er? Själv är hag lite stressad över tentan idag men det ska bli skönt att få det gjort!
Efter tentan drar vi hem till mammas kompis och på kvällen ska jag prova en tandblekningskena för första gången. Jag har aldrig blekt tänderna på något sätt och kände att det var dags nu.
Man ska använda den i 5-7 dagar :)
Hoppas det funkar!
Jag tror att jag såg ut lite såhär igår kväll....

Dolma+pizza+plugg

Min mage är happyyy!! Men hjärna..not so much!! Haha näe men seriöst har ont i huvudet av att ha läst så mycket.. Blä.

Big Fat No

Dödstrött så tänkte ta en liten paus från pluggandet :)
Idag såg jag en tjej på bussen och hon hade sååå fult smink så...nej alltså jag orkar inte. Hahha jag ville bara gå fram till henne å baa: Gumman, no o e uses red foundation. Foundation is for you face not you lips. Eyeliner is acctually eyeliner not lipliner! And hun...people use make up to cover up the errors NOT CREATE ONE!! ......Men ville ju inte få henne o gråta direkt. Hah!
Hon såg ut som om hon hade bränt sig som in i helvette på solarium, fast bara ansiktet dårå. Resten av kroppen var ju vit. Fan att jag inte tog bild. Det värsta var att hon hade sån luft! Skrattade högt med sina vänner (som såg normala ut) och satt å visade bilder på hennes pojkvän... Tycker synd om henne.


Ps. Vet ej varför men att allt känns mer dramatiskt på engelska. Hahha sån drama queen jag är!

Kära plugg...

Kära plugg, jag älskar dig! Tonight it's me, you and a lot of coffee.

Hit the lights, let the music move you, lose yourself tonight.

Fashion alll the way baby.

Inspiration

Jag står alltid lång tid framför garderoben innan jag till slut tänker ut något att ha på mig. Så kände att det vore bra med lite inspiration för muslimska tjejer, som jag ;)
Alla bilder är från Pintrest och alltså inte mina.

Pluggeliipluggplugg

Tjeennaaaa! Mitt liv just nu består av plugg. Kill me now. En enda jävla fet stor klump av plugg och tentor. Hatar det. Buuut that's life. What can we do liksom. However, ska nu tillbaka till allt plugg. #fml

P.s har hängt med folk från england i en hel vecka så ursäkta min svengelska :p

Party all night long...

Hey hey hey! Long time no seen! Har varit jääävligt upptagen den senaste veckan. Kusinerna kom från marocko och london i onsdags förra veckan och sedan dess har det varit fullt upp. Non stop partying all night long. Men nu har de åkt och allt är lugnt igen vilket betyder att jag är deprimerad och måste plugga. Mycket.
Tittar tillbaka på veckan och kan inte sluta le. Men nu äre slut och jag har två tentor i sikte. Somebody kill me.
Här får ni lite bilder iaf.

 

 

 

 

 

Beauty tips.

Har du någonsin tittat dig i spegeln och sett små äckliga svarta/vita porer på näsan? Har du vaknat upp med oren hy? Du är ej ensam. Det är fett äckligt och man vill verkligen inte ha kvar det. Jag har provat olika produkter men jag är inte direkt den personen som tvättar med 7 produkter morgon/kväll regelbundet. Jag vill ha något effektivt!
Har googlat och sett en massa youtube klipp och hittat nåra enkla tips som verkar fungera. Man behöver inte göra alla men välj ett och börja alltid med rent ansikte o öppna porer.

1. ÅNGBAD, ångbad öppnar upp porerna och är första steget inför varje porrengöring. Man vill ju inte stå och skrubba i onödan utan det ska ju vara öppet så att de kommer ut!
Man kan stå med huvudet lutat framåt över en kastrull med kokande vatten eller om man är riktigt lat kan man tvätta ansiktet med hett vatten.

2. Blanda tandkräm och salt och skrubba de områden där du har oren hy. Det svider lite men man blir otroligt len och märker skillnad redan från första gången.

3. Blanda/vispa äggvita tills det bildas bubblor över hela. Smörj de ställen med porer. Sätt en tunn servett ovanpå och låt det stelna. När det har stelnat drar du sakta bort servetten och porer dras med.

4. Flytande papperslim smörj näsan/området med porer och sätt en servett över. När det har torkat drar du bort servetten och porer dras med.

5. Dränk en bomullstuss i citronsaft. Sätt socker på bomullstussen och gnugga (mjukt) ansiktet och spc de orena ställena.

6. Använd peeling 1-2 ggr i veckan. Det är inte jobbigt utan väldigt uppfriskande. Det ger huden lyster, rensar och huden blir len

Glöm inte att använda din vanliga ansiktsrengöring dagligen. Jag vet att det är jobbigt men om du lovar dig själv att tvätta morgon/kväll i en vecka så blir du snart van vid det.

Have fun being flawless ;D

It's all about you.

En vän till mig tyckte att jag borde lägga upp dessa bilder..so here you go... En del outfits från de senaste två månaderna :)


Chapnelle

Tjabaaa! Tittade runt lite efter väskor och hittade en jättefin céline inspirerad svart väska med nitar hos chapnelle.se
Men den var slutsåld och jag vill haaa den!! Hoppas att de får in fler *fingers crossed*

Cupcakes.

HEJ! Gud vad jag är trött! Har stått i köket i två dar nu. Stackars mamma haha. Jag har gått o blivit smått förälskad i cupcakes och har gjort ett antal försök. Igår gjorde jag klassiska cupcakes med choklad frosting och idag blev det brownie/dumle Cupcakes med marängfrosting ;)
Försöker få de att se bra ut men det är inte alltid lika lätt!

Exquisite

Definition: Of special beauty or rare excellence.

RSS 2.0