Beauty tips.

Har du någonsin tittat dig i spegeln och sett små äckliga svarta/vita porer på näsan? Har du vaknat upp med oren hy? Du är ej ensam. Det är fett äckligt och man vill verkligen inte ha kvar det. Jag har provat olika produkter men jag är inte direkt den personen som tvättar med 7 produkter morgon/kväll regelbundet. Jag vill ha något effektivt!
Har googlat och sett en massa youtube klipp och hittat nåra enkla tips som verkar fungera. Man behöver inte göra alla men välj ett och börja alltid med rent ansikte o öppna porer.

1. ÅNGBAD, ångbad öppnar upp porerna och är första steget inför varje porrengöring. Man vill ju inte stå och skrubba i onödan utan det ska ju vara öppet så att de kommer ut!
Man kan stå med huvudet lutat framåt över en kastrull med kokande vatten eller om man är riktigt lat kan man tvätta ansiktet med hett vatten.

2. Blanda tandkräm och salt och skrubba de områden där du har oren hy. Det svider lite men man blir otroligt len och märker skillnad redan från första gången.

3. Blanda/vispa äggvita tills det bildas bubblor över hela. Smörj de ställen med porer. Sätt en tunn servett ovanpå och låt det stelna. När det har stelnat drar du sakta bort servetten och porer dras med.

4. Flytande papperslim smörj näsan/området med porer och sätt en servett över. När det har torkat drar du bort servetten och porer dras med.

5. Dränk en bomullstuss i citronsaft. Sätt socker på bomullstussen och gnugga (mjukt) ansiktet och spc de orena ställena.

6. Använd peeling 1-2 ggr i veckan. Det är inte jobbigt utan väldigt uppfriskande. Det ger huden lyster, rensar och huden blir len

Glöm inte att använda din vanliga ansiktsrengöring dagligen. Jag vet att det är jobbigt men om du lovar dig själv att tvätta morgon/kväll i en vecka så blir du snart van vid det.

Have fun being flawless ;D



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Exquisite

Definition: Of special beauty or rare excellence.

RSS 2.0