All black and some racoon Love!

Hej finisar! Har inte blivit några uppdateringar på ett tag så jag bjuder på en dagens: All black everything in honour of our beloved Hussain (AS) ....förutom min nya pälskrage som jag invigde idag. Är helt förälskaad i den!! Vad tycks?



Kommentarer
Tamars

Vart har du köpt den? Hur mkt kostar den? Den är äkta visst men de är nages då hmm

Svar: Hej jag köpte den från Diabless för 1200 kr. Jag tror att den är nages om den är blöt för det är ju samma sak med att röra tex hundar. Om hundarna är torra och din hand är torr så blir inte din hand nages, men om din hand eller hunden är blöt/fuktig så är det nages.
Sara

2012-11-24 @ 12:24:06
URL: http://Google.se
nadia

hej sara vilken moske/hoseinye går du till nu när det är muharam?

Svar: Hej! Jag brukar gå till den i jakobsberg :)
Sara

2012-11-24 @ 12:42:23
Anonym

Värför skulle päls vara nages? D är Inge hund o sen är det inte hundens "päls" som är nages utan dens tunga eller rättar sagt hund salivet.

Svar: Inom islam är ju grisar, hundar och döda djur de främsta nages djuren. Eftersom att pälsen kommer från ett dött djur (hoppas jag) så tror jag att den är nages men bara när den är blöt. Om det hade varit ett halalslaktat djur är pälsen inte nages även om det är blött pch jag tror nog inte att pälsen kommer från ett halalslaktat djur. Hundens saliv är nages för att det är blött. Om pälsen också blir blöt så är den då också nages. När jag köpte pälsen tänkte jag inte ens på något utav detta haha! Men jag är glad att ni finisar lägger märke till sånt.
Sara

2012-11-25 @ 16:25:56
Anonym

velgid fin pelsjakke. er også på utkikk etter en pelsjakke eller pelsvest. Det er en stor trend nå og ikke minst veldig deilig å ha på :)

Svar: Tack så mycket! Ja det är verkligen elegant =)
Sara

2012-11-25 @ 18:27:47
URL: http://thehijabi.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Exquisite

Definition: Of special beauty or rare excellence.

RSS 2.0