Up and at 'em

Hello! Hur mår ni?
Jag ska strax byta om för att åka till kista en stund. Sen kommer jag tillbaka och då blire plugggg inför tentan på fredag. Gud vad mycket tentor det känns som att jag har! Men det är bara för att vi har så korta och intensiva kurser den här perioden. Just nu är det audiologi, så allt om örat, alla olika hörselskador och sjukdomar, hörapparater och liknande. Men det är intressant så det är bra i alla fall!



Kommentarer
Betul

Hej hej
Masallah din blogg är väldigt bra. Jag ville veta hur det kändes att vara i Irak? Var du inte rädd? Min bästa kompis ska resa dit och är rädd för henne. Trivdes du där? Hoppas du kan svara ;)

Svar: Hej finis! Jag tyckte att det var en underbar upplevelse och jag vill gärna åka tillbaka på semester någon gång igen. Jag tror inte att du behöver vara orolig, folk åker till och från irak varje dag och de mår bra alhamdulillah. jag kan inte säga att jag själv inte var orolig i början men sedan insåg jag att det inte alls var farligt. Du kan läsa mitt inlägg om irak här: http://exquisite.blogg.se/2013/january/iraq-2.html
Sara

2013-02-03 @ 11:48:40


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Exquisite

Definition: Of special beauty or rare excellence.

RSS 2.0