Glitter makes everything better!

Idag blev det en hel del glitter! En sjal med glitter och en lång glittrig tröja med svarta bootcut byxor ;)
Idag var det enorma förseningar på eftermiddagen. Jag fick vänta i en timme för ett tåg!
 
Tröja: Mango
Sjal: H&M
Halsband: H&M (köpt för väldigt länge sen)


Kommentarer
Anonym

Så vacker mashallah :)

Svar: Tackar ;)
Sara

2012-12-13 @ 16:08:50
Anonym

inlägget innan där du nämner om hur man firar högtider i muslimska länder,

förut trodde jag att det skulle vara super roligt att fira en högtid och att man skulle få en annan känsla på allt men tyvärr var det tvärtom det är bara för tråkigt allt är stängt inga människor ingen pynt på gator släkten träffas inte tsm för att man har så många släktingar man ska besöka. så här i sverige är det mycket trevligar att fira en högtid.

Svar: Är det sant? vilket land var det du har firat eid i? Jag firade Eid al-fitr i marocko i år. Då var det så som du sa. Märkte knappt att det var eid. Mina kusiner som bor där sa att de inte ens brukar ha nya kläder eller få presenter!! Men när jag ser på Tv i t.ex. Irak, libanon eller syrien så är Eid en stor grej. Folk är ute i parker, gratulerar varandra, det finns tivoli och man får presenter. Man märker ute på gatorna och man ser på alla människor att det är EID. Min mamma bodde i syrien förut och hon säger att Eid var stort där. Men det kanske är olika i olika städer. Som sagt jag har själv inte upplevt det :)
Sara

2012-12-13 @ 22:30:12
Kaffehörnan

Vad snyggt, du har stil tjejen. Ha en fin dag

Svar: Man tackar! <3 I like your name, kaffehörnan ;)
Sara

2012-12-14 @ 10:15:18
URL: http://www.kaffehornan.se
Yasmin

Mashallah så fin du e syster, Gud bevarar dig . Jag vill gärna kommentera det anonym sa ang att fira högtid i muslimska länder jag tycket och vet att det är inte alls så som du säger,,folk firar aid al fitr på ett mycket speciellt sätt,, nu vet jag nt vart ifrån du kmr och vilket ställe du pratar om, men i irak så är det inte alls så iallafall,, det räcker med att du ser på tv och ser vilken miljö d e bel 3id,, det e mycket trevligt där, i irak iallafall,

Svar: Tack finaste! <3Jag tror att det är olika i olika länder/städer. När jag firade Eid i marocko trodde jag att det skulle vara speciellt och att man skulle märka överallt att det var Eid. Men så var det inte. Men på TV ser jag ju att Eid är en stor högtid som firas av miljontals i Irak, Libanon, Syrien etc. Och det är så jag vill tro att det är!
Sara

2012-12-14 @ 10:52:21
Anonym

jag har firat eid båda i syrien och irak men fick ingen eid känsla alla säger att det har vart mycke roligare förr med eid då kallades det verkligen för eid känsla.

2012-12-15 @ 00:33:53
Anonym

jag har firat eid båda i syrien och irak men fick ingen eid känsla alla säger att det har vart mycke roligare förr med eid då kallades det verkligen för eid känsla. i irak har jag firat eid i bagdad och karbala i karbala brukar folk besöka imam husseins begrav och det är omöjligt att nästan vara där inne så mycket folk det är. föräldrarna brukar besöka deras släktingarnas begravning. och i syrien har jag vart i damscus och i sayede zaynab

2012-12-15 @ 00:44:14


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Exquisite

Definition: Of special beauty or rare excellence.

RSS 2.0