Another amazing day in Istanbul!

Dagen spenderades på shopping i Sultan Hamam, Grand Bazar, Nişantaşı och Europas största shopping center Cevahir (sjätte största i världen!!). Vi har ätit en massa god mat och goda bakelser och köpt massvis med fina saker. Eftersom att man går ut flera gånger om dagen och till flera olika platser känns det som om dagen är otroligt lång!
Vi har varit i Istanbul tidigare och då besökte vi alla turistiska platser så som hagia sofya (aya sofya), sultan ahmed, taksim och liknande kända ställen som man bara måste besöka. Det var till och med sommar då och då är allt mycket finare. Men Istanbul är verkligen en vacker stad. Man kan se att det är en välutvecklad europeisk stad och den har fortfarande det där klassiska från asien. Ni vet bazarer, maten, traditioner och många byggnader. Det är verkligen två världar i en!
Hotellet vi bor på heter Santa Sophia och ligger väldigt nära Hagia sofya, Sultan ahmed och Grand Bazar. Så det väldigt centralt för turistiska attraktioner. Plus att frukost ingår ;)
Imorgon är vår sista dag i Turkiet och därefter blir det Irak!



Kommentarer
Yasmin

Ooooh va roligt hoppas ni har kul, va roligt att du uppdaterar bloggen trots att du e där, lycka till syster

2012-12-22 @ 11:11:14
Anonym

Sååå kuuul ! Enjoy :)

Svar: Taack! :)
Sara

2012-12-22 @ 15:22:00


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Exquisite

Definition: Of special beauty or rare excellence.

RSS 2.0